Kaikkialla on työtila, jossa on kompakti näppäimistö

  01.11.2018

Emme kaikki istu alas työskentelemään laajalla, ekspansiivisella työpöydällä.

On olemassa palvelimia, kioskeissa ja ahtaissa teollisissa tiloissa; ja kotityöntekijöitä tasapainottaa näppäimistö rikki keittiön pöydän reunalla.

ActiveKey-sarjan kompakti näppäimistö on ihanteellinen ratkaisu kun tila on ongelma. Yhtiön Mini Desk-sarja kehitettiin käytettäväksi teollisuus- ja vähittäiskaupan sovelluksissa, mutta se on myös kotona epätyypillisessä ja improvisoitu työtilassa.

Pienillä näppäimistöillä on pienempi jalanjälki kuin tyypillinen näppäimistö, joka on noin 45 cm leveä. ActiveKey AK-410 on vain alle 30 cm leveä. Niitä kutsutaan myös mini-näppäimistöiksi.
Työntekijät, jotka kamppailevat pienissä tiloissa - esimerkiksi ulosvedettävällä näppäimistötasolla, koska ne ovat ainoa tila - jopa lyhyet ajat työpöydällä voivat olla uskomattoman epämiellyttäviä. Jos näppäimistöalusta ei sovi sekä hiirtä että täysikokoista näppäimistöä, hiiri on sijoitettava muualle ja yksinkertaiset tehtävät irtaantuvat ja hankalat.
Pienempi näppäimistö tarkoittaa myös sitä, että tyypillistä tarvitaan vähemmän työtä - aivan yksinkertaisesti vähemmän lihasliikettä. Vähemmän vaivaa päästää korkeammat avaimet, ja ranne ja käsi voivat levätä samalla pinnalla, lieventämällä painetta ranteeseen.
Niille, jotka käyttävät paljon aikaa näppäimistöllä, on vähemmän mahdollisuuksia lihasten rasitukseen tai toistuvaan stressihäiriöön.
Täysikokoiset näppäimistöt ovat yhdensuuntaisia ​​ratkaisuja - mutta meillä ei ole suuria käsiä! Pienemmän näppäimistön käyttäminen voi parantaa asennon ja on helpompaa pop-salkun laukaiseminen ja liikkua kun työpaikka muuttuu kannettavaksi.
Ja se on täydellinen ratkaisu kenelle tahansa, joka on menettänyt tai rajoittanut toimintoja yhdellä kädellä tai käsivarrella, koska se mahdollistaa yhden käden kirjoittamisen ilman täyden kokoisen näppäimistön kantaa.

ActiveKey on johtava tuotemerkki monien kompaktien näppäimistöjen valmistamisessa ja kehittämisessä. Baijeriin Pegnitzissa sijaitseva yritys yhdistää huipputekniikan perinteiseen keskittymiseen asiakaspalveluun. Näiden näppäimistöjen valikoima on kaukana perinteisistä, ja niissä on laaja valikoima taustavalaistut, langattomat ja erikoistuneet näppäimistöt.

Näppäimistö AK-410-NP on laadukas, luotettava sarja näppäimistöjä. AK-410: lla on 86 näppäintä, Microsoft® Windows ™ -painikkeita ja ergonominen muotoilu, joka on mukava käyttäjälle.

Se on luistamaton ja roiskeenkestävä - ja työpaikoille, joissa tarvitaan ylimääräistä suojausta, ActiveKey myy näppäimistön suojakalvoa, joka suojaa haastavia ympäristöjä ilman herkkyyttä tai helppokäyttöisyyttä.

Laite on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa, jotka tukevat tavallista PS / 2-näppäimistöä ja joissa on 5 V +/- 5% (PS / 2-liitännän kautta) virtalähde. Se liitetään mini-Din-liittimeen ja painaa vain 0,5 kg.

Voit tarkastella AK-410: tä tästä osoitteesta http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACT001/Active%20Key%20AK-410%20Compact%20Mini%20Keyboard tai soita Nexus -keskusteluun ActiveKey-sarjasta. näppäimistöt.


Kuva Thom Holmes on Unsplash